Kakvoća prirodnog soka od jabuke (CROSBI ID 336384)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Zrnić, Rade
Dobričević, Nadica
hrvatski
Kakvoća prirodnog soka od jabuke
Jabuka je vlaknasto voće izuzetne kakvoće zbog obilja vitamina i mineralnih tvari koje posjeduje, te se zbog toga ubraja u red vodećih vrsta za proizvodnju soka. Jabučni sok se proizvodi kao čisti bistri sok od jabuka, a može biti i zastupljen i kao sastavni dio, tj. kao jedna od komponenata, a vrlo često i baza sokova napravljenih kombinacijom više vrsta voća. Cilj ovog rada bio je prikazati kako se na najjednostavniji način proizvodi čisti prirodni sok od jabuka uzgojenih u obiteljskom voćnjaku.
kvaliteta; prirodni sok; jabuke
nije evidentirano
engleski
Quality of nature juice of apple
nije evidentirano
quality; nature juice; apple
nije evidentirano
Podaci o izdanju
44
16.07.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb