Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća miješane marmelade od jabuka, šljiva i višanja (CROSBI ID 336396)

Ocjenski rad | diplomski rad

Gazivoda, Valentina Kakvoća miješane marmelade od jabuka, šljiva i višanja / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Gazivoda, Valentina

Dobričević, Nadica

hrvatski

Kakvoća miješane marmelade od jabuka, šljiva i višanja

Marmelada se najviše koristi u pekarskoj industriji za punjenje raznih peciva i kolača, te u ugostiteljstvu, restoranima i kućanstvu. Glavne voćne sirovine za proizvodnju miješane marmelade u "Podravci" su jabuka, šljiva i višnja. Jabuka se kao sirovina koristi u svježem stanju, a šljiva i višnja u obliku poluprerađevina. Cilj ovog rada bio je utvrditi parametre kakvoće plodova jabuke, šljive i višnje namijenjene proizvodnji miješane marmelade.

kakvoća; miješana marmelada; jabuka; šljiva; višnja

nije evidentirano

engleski

Quality mix jam at apple, plum and cherry

nije evidentirano

quality; mix jam; apple; plum; cherry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

40

25.02.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano