Kakvoća miješane marmelade od jabuka, šljiva i višanja (CROSBI ID 336396)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Gazivoda, Valentina
Dobričević, Nadica
hrvatski
Kakvoća miješane marmelade od jabuka, šljiva i višanja
Marmelada se najviše koristi u pekarskoj industriji za punjenje raznih peciva i kolača, te u ugostiteljstvu, restoranima i kućanstvu. Glavne voćne sirovine za proizvodnju miješane marmelade u "Podravci" su jabuka, šljiva i višnja. Jabuka se kao sirovina koristi u svježem stanju, a šljiva i višnja u obliku poluprerađevina. Cilj ovog rada bio je utvrditi parametre kakvoće plodova jabuke, šljive i višnje namijenjene proizvodnji miješane marmelade.
kakvoća; miješana marmelada; jabuka; šljiva; višnja
nije evidentirano
engleski
Quality mix jam at apple, plum and cherry
nije evidentirano
quality; mix jam; apple; plum; cherry
nije evidentirano
Podaci o izdanju
40
25.02.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb