Kakvoća biološki fermentiranog kupusa (CROSBI ID 336398)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Paprika, Ksenija
Dobričević, Nadica
hrvatski
Kakvoća biološki fermentiranog kupusa
Postupak pripreme kiselog kupusa nekada nije bio standardiziran, a znanje i praksa prenosili su se s koljena na koljeno. Postupci pripreme bili su karakteristični za pojedine krajeve. Danas su utvrđene tri metode pripreme "rasola" za spremanje kiselog kupusa, soljenje visokoslanom salamurom, niskoslanom salamurom i suho soljenje. Cilj ovog rada bio je utvrditi kakvoću biološki fermentiranog kupusa triju sorata s dva načina pripreme sirovina, rezanog i u glavama.
kakvoća; biološka fermentacija; kupus
nije evidentirano
engleski
Quality of biological fermentation cabbage
nije evidentirano
quality; biological fermentation; cabbage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34
26.03.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb