Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća biološki fermentiranog kupusa (CROSBI ID 336398)

Ocjenski rad | diplomski rad

Paprika, Ksenija Kakvoća biološki fermentiranog kupusa / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Paprika, Ksenija

Dobričević, Nadica

hrvatski

Kakvoća biološki fermentiranog kupusa

Postupak pripreme kiselog kupusa nekada nije bio standardiziran, a znanje i praksa prenosili su se s koljena na koljeno. Postupci pripreme bili su karakteristični za pojedine krajeve. Danas su utvrđene tri metode pripreme "rasola" za spremanje kiselog kupusa, soljenje visokoslanom salamurom, niskoslanom salamurom i suho soljenje. Cilj ovog rada bio je utvrditi kakvoću biološki fermentiranog kupusa triju sorata s dva načina pripreme sirovina, rezanog i u glavama.

kakvoća; biološka fermentacija; kupus

nije evidentirano

engleski

Quality of biological fermentation cabbage

nije evidentirano

quality; biological fermentation; cabbage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

34

26.03.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano