Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća suhe jabuke sorte Gloster rezane na kockice i štapiće (CROSBI ID 336399)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kopajtić, Vesna Kakvoća suhe jabuke sorte Gloster rezane na kockice i štapiće / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Kopajtić, Vesna

Dobričević, Nadica

hrvatski

Kakvoća suhe jabuke sorte Gloster rezane na kockice i štapiće

Sušenje ili dehidriranje jedan je od najstariji, a i najraširenijih načina konzerviranja. Bit sušenja je u smanjenju količine vode što onemogućava rast i razvoj mikroorganizama a istodobno dolazi do koncentriranja suhe tvari i u njoj hranjivih elemenata te smanjenja mase i volumena. Cilj ovog istraživanja bio je odrediti tehnološku vrijednost jabuke sorte Gloster za konzeriviranje sušenjem.

kakvoća; suha jabuka Gloster; kockice; štapići

nije evidentirano

engleski

Quality of dry apple Gloster cut at cubes and sticks

nije evidentirano

quality; dry apple Gloster; cubes; sticks

nije evidentirano

Podaci o izdanju

31

12.09.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano