Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha (CROSBI ID 753923)

Druge vrste radova | popularni rad

Stehlik-Tomas, V Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha // Novi pekar. 2003.

Podaci o odgovornosti

Stehlik-Tomas, V

hrvatski

Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha

Organoleptićke i senzorske značajke kruha uvelike ovise o vrstama i količinama mikroorganizama upotrebljenih za kiseljenje tijesta.

starter-kulture; mješovite kulture bakterija i kvasaca

nije evidentirano

engleski

Step, by step to the better bread

nije evidentirano

starter-cultures; mixed cultures of bacteria i yeasts

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Novi pekar

2003.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Biotehnologija