izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta (CROSBI ID 329483)
Ocjenski rad | diplomski rad
Piskač, Robert
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta / Tratnik Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
Piskač, Robert
Tratnik Ljubica
hrvatski
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta
nije evidentirano
jogurt; mlijeko u prahu; koncentrat proteina sirutke
nije evidentirano
engleski
The influence of milk powder and whey protein concentrate on yoghurt quality
nije evidentirano
yoghurt; milk powder; whey protein concentrate
nije evidentirano
Podaci o izdanju
74
25.04.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove