Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta (CROSBI ID 329483)

Ocjenski rad | diplomski rad

Piskač, Robert Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta / Tratnik Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Piskač, Robert

Tratnik Ljubica

hrvatski

Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta

nije evidentirano

jogurt; mlijeko u prahu; koncentrat proteina sirutke

nije evidentirano

engleski

The influence of milk powder and whey protein concentrate on yoghurt quality

nije evidentirano

yoghurt; milk powder; whey protein concentrate

nije evidentirano

Podaci o izdanju

74

25.04.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano