izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta (CROSBI ID 329488)
Ocjenski rad | diplomski rad
Berger, Željko
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta / Tratnik Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Berger, Željko
Tratnik Ljubica
hrvatski
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta
nije evidentirano
kozji jogurt; kravlji jogurt; mlijeko u prahu; kakvoća
nema sažetka!!
engleski
The milk powder influence on quality of cow's and goat's yoghurt
nije evidentirano
goat's yoghurt; cow's yoghurt; milk powder; quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
70
01.12.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove