izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja (CROSBI ID 329496)
Ocjenski rad | diplomski rad
Fugaš, Karolina
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Fugaš, Karolina
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
.
kozje mlijeko; kravlje mlijeko; jogurt; fermentacija; skladištenje
nije evidentirano
engleski
Long life cow's and goat's milk influence on composition and quality of yoghurt during fermentation and storage
nije evidentirano
cow's milk; goat's milk yoghurt; fermentation storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
54
03.12.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove