Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja (CROSBI ID 329496)

Ocjenski rad | diplomski rad

Fugaš, Karolina Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Fugaš, Karolina

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja

.

kozje mlijeko; kravlje mlijeko; jogurt; fermentacija; skladištenje

nije evidentirano

engleski

Long life cow's and goat's milk influence on composition and quality of yoghurt during fermentation and storage

nije evidentirano

cow's milk; goat's milk yoghurt; fermentation storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

54

03.12.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano