Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja (CROSBI ID 329498)

Ocjenski rad | diplomski rad

Barišić, Aleksandar Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Barišić, Aleksandar

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja

*

kravlje mlijeko; kozje mlijeko; jogurt; skladištenje

Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)

engleski

Long life cow's and goat's milk influence on yoghurt quality during storage

nije evidentirano

cow's milk; goat's milk; yoghurt; storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

56

03.12.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija