izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja (CROSBI ID 329498)
Ocjenski rad | diplomski rad
Barišić, Aleksandar
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Barišić, Aleksandar
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja
*
kravlje mlijeko; kozje mlijeko; jogurt; skladištenje
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
engleski
Long life cow's and goat's milk influence on yoghurt quality during storage
nije evidentirano
cow's milk; goat's milk; yoghurt; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
56
03.12.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove