izvor podataka: crosbi
!
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline (CROSBI ID 754780)
Druge vrste radova | ostalo
Kosalec, Ivan
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline // Normirane mirkobiološke metode u kontroli hrane, Zagreb, 17-19.02.2004, ISBN: 953-6062-45-3. 2004.
Podaci o odgovornosti
Kosalec, Ivan
hrvatski
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline
U predavanju su prikazane metode izolacije i izračunavanja broja kvasaca, plijesni i bakterija mliječen kiseline i namirnicama i hrani prema ISP normama.
kvasci; plijesni; ISO; HN ISO
nije evidentirano
engleski
Yeasts, moulds, total number of bacteria and lactic acid bacteria
nije evidentirano
yeasts; moulds; ISo; HR ISO
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Normirane mirkobiološke metode u kontroli hrane, Zagreb, 17-19.02.2004, ISBN: 953-6062-45-3
2004.
nije evidentirano
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove