Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja (CROSBI ID 329547)

Ocjenski rad | diplomski rad

Vidić, Nadija Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja / Berković, Katarina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Vidić, Nadija

Berković, Katarina

hrvatski

Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja

.

jogurt; reološki parametri; pšenične klice

nije evidentirano

engleski

.

nije evidentirano

yoghurt; reological parameters; wheat germs

nije evidentirano

Podaci o izdanju

47

17.07.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano