izvor podataka: crosbi
!
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja (CROSBI ID 329547)
Ocjenski rad | diplomski rad
Vidić, Nadija
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja / Berković, Katarina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Vidić, Nadija
Berković, Katarina
hrvatski
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
.
jogurt; reološki parametri; pšenične klice
nije evidentirano
engleski
.
nije evidentirano
yoghurt; reological parameters; wheat germs
nije evidentirano
Podaci o izdanju
47
17.07.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove