izvor podataka: crosbi
!
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka (CROSBI ID 329564)
Ocjenski rad | diplomski rad
Branković, Ivana
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka / Lalić, Ljerka Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Branković, Ivana
Lalić, Ljerka Marija
hrvatski
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
.
jogurt; šipak; viskoznost; elektroprovodnost;
nije evidentirano
engleski
Physico-chemical characteristics of yogurt with the addition of rose hips at various concentrations
nije evidentirano
yogurt; rose hips; viscosity; electroconductivity
nije evidentirano
Podaci o izdanju
59
08.05.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb