Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka (CROSBI ID 329564)

Ocjenski rad | diplomski rad

Branković, Ivana Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka / Lalić, Ljerka Marija (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Branković, Ivana

Lalić, Ljerka Marija

hrvatski

Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka

.

jogurt; šipak; viskoznost; elektroprovodnost;

nije evidentirano

engleski

Physico-chemical characteristics of yogurt with the addition of rose hips at various concentrations

nije evidentirano

yogurt; rose hips; viscosity; electroconductivity

nije evidentirano

Podaci o izdanju

59

08.05.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano