Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Decreasing of oil apsorption in fried potato strips (CROSBI ID 501024)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Rimac-Brnčić, Suzana ; Lelas, Vesna ; Rade, Desanka Decreasing of oil apsorption in fried potato strips. 2003

Podaci o odgovornosti

Rimac-Brnčić, Suzana ; Lelas, Vesna ; Rade, Desanka

engleski

Decreasing of oil apsorption in fried potato strips

-

-

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2003.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

9th European Nutrition Conference

poster

01.10.2003-03.10.2003

Rim, Italija

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija