Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Oxidative stability of potato strips fried in various oils (CROSBI ID 501030)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Rimac-Brnčić, Suzana ; Lelas, Vesna ; Rade, Desanka Oxidative stability of potato strips fried in various oils. 2004

Podaci o odgovornosti

Rimac-Brnčić, Suzana ; Lelas, Vesna ; Rade, Desanka

engleski

Oxidative stability of potato strips fried in various oils

-

-

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2004.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

2nd Central European Congress on Food

poster

26.04.2004-28.04.2004

Budimpešta, Mađarska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija