Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom (CROSBI ID 329657)

Ocjenski rad | diplomski rad

Nižić, Zdenka Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1996

Podaci o odgovornosti

Nižić, Zdenka

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom

.

kozje mlijeko; kravlje mlijeko; fermentacija; jogurt

nije evidentirano

engleski

The goat milk influence on yoghurt fermentation in comparison with cow milk

nije evidentirano

goat milk; cow milk; fermentation; yoghurt

nije evidentirano

Podaci o izdanju

64

03.04.1996.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano