izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom (CROSBI ID 329657)
Ocjenski rad | diplomski rad
Nižić, Zdenka
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1996
Podaci o odgovornosti
Nižić, Zdenka
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom
.
kozje mlijeko; kravlje mlijeko; fermentacija; jogurt
nije evidentirano
engleski
The goat milk influence on yoghurt fermentation in comparison with cow milk
nije evidentirano
goat milk; cow milk; fermentation; yoghurt
nije evidentirano
Podaci o izdanju
64
03.04.1996.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove