izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta (CROSBI ID 329661)
Ocjenski rad | diplomski rad
Harjač, Andrea
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Harjač, Andrea
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta
.
ultrafiltracija; sir; Feta
nije evidentirano
engleski
The influence of milk ultafiltration on composition and characteristics cheese type Feta
nije evidentirano
ultrafiltration; cheese; Feta
nije evidentirano
Podaci o izdanju
75
06.03.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove