Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta (CROSBI ID 329661)

Ocjenski rad | diplomski rad

Harjač, Andrea Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Harjač, Andrea

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta

.

ultrafiltracija; sir; Feta

nije evidentirano

engleski

The influence of milk ultafiltration on composition and characteristics cheese type Feta

nije evidentirano

ultrafiltration; cheese; Feta

nije evidentirano

Podaci o izdanju

75

06.03.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano