Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici (CROSBI ID 30405)

Prilog u knjizi | stručni rad

Primorac, Jakša Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici // Sir: tradicija i običaji / Obad, Željko (ur.). Zagreb, 2003. str. 159-x

Podaci o odgovornosti

Primorac, Jakša

hrvatski

Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici

U širem poglavlju koje potpisuje Jasna Andrić i suradnici (str. 15-52), na stranicama 42 i 43 nalazi se stručni prilog o tradicijskoj proizvodnji sira u dubrovačkoj okolici (Konavle i Dubrovačko Primorje) koji je napravio Jakša Primorac na temelju vlastitog terenskog ispitivanja.

sir, proizvodnja, Dubrovnik, Konavle, Dubrovačko primorje

nije evidentirano

engleski

Cheese production in the surroundings of Dubrovnik

nije evidentirano

cheese, production, Dubrovnik, Konavle, Dubrovačko primorje

nije evidentirano

Podaci o prilogu

159-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Sir: tradicija i običaji

Obad, Željko

Zagreb:

2003.

953-6054-80-9

Povezanost rada

Etnologija i antropologija