izvor podataka: crosbi
✓
Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici (CROSBI ID 30405)
Prilog u knjizi | stručni rad
Primorac, Jakša
Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici // Sir: tradicija i običaji / Obad, Željko (ur.). Zagreb, 2003. str. 159-x
Podaci o odgovornosti
Primorac, Jakša
hrvatski
Proizvodnja sira u dubrovačkoj okolici
U širem poglavlju koje potpisuje Jasna Andrić i suradnici (str. 15-52), na stranicama 42 i 43 nalazi se stručni prilog o tradicijskoj proizvodnji sira u dubrovačkoj okolici (Konavle i Dubrovačko Primorje) koji je napravio Jakša Primorac na temelju vlastitog terenskog ispitivanja.
sir, proizvodnja, Dubrovnik, Konavle, Dubrovačko primorje
nije evidentirano
engleski
Cheese production in the surroundings of Dubrovnik
nije evidentirano
cheese, production, Dubrovnik, Konavle, Dubrovačko primorje
nije evidentirano
Podaci o prilogu
159-x.
objavljeno
Podaci o knjizi
Sir: tradicija i običaji
Obad, Željko
Zagreb:
2003.
953-6054-80-9
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove