Povrćarstvo (CROSBI ID 742127)
Druge vrste radova | ostalo
• Obrazovni materijal (nedefinirano )
Podaci o odgovornosti
Lešić, Ružica ; Borošić, Josip ; Buturac, Ivan ; Herak Ćustić, Mirjana ; Poljak, Milan ; Romić, Davor
hrvatski
Povrćarstvo
Povrćarstvo (II. dopunjeno izdanje) je udžbenik Sveučilišta u Zagrebu. Ovisno o gospodarskoj vrijednosti u nas, u udžbeniku su, u širem ili užem opsegu, obrađene 83 kulture kroz poglavlja o podrijetlu, hranidbenoj i zdravstvenoj vrijednosti, proizvodnji u svijetu i u nas, morfološkim i biološkim svojstvima, ekološkim uvjetima (klima, tlo), potrebi hraniva i gnojidbi, izboru kultivara, tehnologiji uzgoja ovisno o namjeni (izravna sjetva i iz presadnica, na otvorenom i u zaštićenim prostorima), berbi i prinosima, doradi i skladištenju.
povrće ; biologija ; morfologija ; uvjeti uzgoja ; uzgoj ; ishrana ; navodnjavanje ; berba ; skladištenje
II. dopunjeno izdanje
engleski
Vegetable crops
nije evidentirano
vegetables ; botany ; morphology ; cultivation conditions ; culture ; nutrition ; irrigation ; harvest ; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Čakovec: Zrinski
656
2004.
nije evidentirano
objavljeno
953-155-082-4