Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast (CROSBI ID 505003)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Čanadi Jurešić, Gordana ; Blagović, Branka ; Rupčić, Jasminka Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast // Program and Abstracts / Zlatko Kniewald (ur.). Zagreb: Medicinska naklada, 2003. str. 57-57-x

Podaci o odgovornosti

Čanadi Jurešić, Gordana ; Blagović, Branka ; Rupčić, Jasminka

engleski

Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast

During fermentation, yeast cells are continuously exposed to different stress factors...

brewer's yeast; fatty acids; ethanol

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

57-57-x.

2003.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Program and Abstracts

Zlatko Kniewald

Zagreb: Medicinska naklada

Podaci o skupu

3rd Croatian Scientific Conference about Biotechnology - Biotechnology and Food

poster

17.02.2003-20.02.2003

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Kliničke medicinske znanosti