Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Use of a different molecular methods in the identification of Brettanomyces spp. from Croatian grapes and wines (CROSBI ID 508803)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Orlić, S. ; Redžepović, S. ; Herjavec, S. ; Duraković, S. ; Jeromel, A. ; Huić, K. Use of a different molecular methods in the identification of Brettanomyces spp. from Croatian grapes and wines // Proceedings of XI International Congress of Mycology, San Francisco, USA / Evans, Malcolm R. (ur.). Washington (MD): American Society for Microbiology, 2005. str. 689-689-x

Podaci o odgovornosti

Orlić, S. ; Redžepović, S. ; Herjavec, S. ; Duraković, S. ; Jeromel, A. ; Huić, K.

engleski

Use of a different molecular methods in the identification of Brettanomyces spp. from Croatian grapes and wines

A wide variety of yeast species have been implicated in wine spoilage.In this investigation we reported the first systematic approach of study Brettanomyces spp. on grapes and in wines from Croatia.We applied classical and different molecular methods (DGGE, RE-PCR and PCR-HMA) for this research.

grapes; wines; molecular methods

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

689-689-x.

2005.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Evans, Malcolm R.

Washington (MD): American Society for Microbiology

Podaci o skupu

XI International Congress of Mycology

predavanje

23.07.2005-28.07.2005

San Francisco (CA), Sjedinjene Američke Države

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija