izvor podataka: crosbi
✓
Ugradnja bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (CROSBI ID 342940)
Ocjenski rad | diplomski rad
Medved, Anita
Ugradnja bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Medved, Anita
Stehlik-Tomas, Vesna
hrvatski
Ugradnja bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije
Ispitivan je utjecaj dodatka bakar-sulfata na dinamiku alkoholne fermentacije i ugradnje iona bakra u kvaščeve stanice na glukoznoj, saharoznoj i melasnoj podlozi u statičkim i semiaerobnim uvjetiuma.
bakar; fermentacija; S. cerevisiae; toksičnost; ugradnja
nije evidentirano
engleski
Incorporation of the copper into the yeast cell S. cerevisiae during the alcoholic fermentation
nije evidentirano
copper; fermentation; incorporation; S. cerevisiae; toxicity
nije evidentirano
Podaci o izdanju
63
14.12.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove