Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka (CROSBI ID 82600)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Krička, Tajana ; Pliestić, Stjepan Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 36 (1994), 6; 281-289

Podaci o odgovornosti

Krička, Tajana ; Pliestić, Stjepan

hrvatski

Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka

Radom je dan matematički prikaz sušenja zrnja kukuruza hibrida Bc 492, FAO grupe 490, po podvrsti zuban. Obavljena je analiza rezultata zrna koje je sušeno bez ikakvog prethodnog tehnološkog postupka, te zrna koje je prethodno kuhano, pa zatim sušeno i zrna kukuruza koje je prije sušenja perforirano i kuhano, te nakon toga sušeno.

zrno kukuruza; sušenje; cooking postupak; perforiranje

nije evidentirano

engleski

Drying velocity of perforated and nonperforated corn kernel after cooking treatment

nije evidentirano

corn kernel; drying; cooking treatment; perforating

nije evidentirano

Podaci o izdanju

36 (6)

1994.

281-289

objavljeno

0023-4850

Povezanost rada

nije evidentirano