Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka (CROSBI ID 82600)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad
Podaci o odgovornosti
Krička, Tajana ; Pliestić, Stjepan
hrvatski
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka
Radom je dan matematički prikaz sušenja zrnja kukuruza hibrida Bc 492, FAO grupe 490, po podvrsti zuban. Obavljena je analiza rezultata zrna koje je sušeno bez ikakvog prethodnog tehnološkog postupka, te zrna koje je prethodno kuhano, pa zatim sušeno i zrna kukuruza koje je prije sušenja perforirano i kuhano, te nakon toga sušeno.
zrno kukuruza; sušenje; cooking postupak; perforiranje
nije evidentirano
engleski
Drying velocity of perforated and nonperforated corn kernel after cooking treatment
nije evidentirano
corn kernel; drying; cooking treatment; perforating
nije evidentirano
Podaci o izdanju
36 (6)
1994.
281-289
objavljeno
0023-4850