Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane (CROSBI ID 121194)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Bosanac, Gordana ; Kodrnja, Jasenka O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane // Filozofska istraživanja, 1 (2002), 199-209-x

Podaci o odgovornosti

Bosanac, Gordana ; Kodrnja, Jasenka

hrvatski

O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane

U slučaju genetskog inženjeringa hrane dokazivanje štetnosti i razvojnih procesa ekstenzivne primjene u svim područjima vitalno značajnim za egzistenciju (hrana, zdravlje, kvaliteta života itd.) postaje sve više etički esencijalan u odnosu spram dokazivanja štetnosti, zahvaljujući činjenici da je baziran na neporecivom autoritetu znanosti.

genetski inženjering

nije evidentirano

engleski

The Characteristics of Proving and Disproving the Advantages and Disadvantages of Genetic Engineering of Food

nije evidentirano

genetic engineering

nije evidentirano

Podaci o izdanju

1

2002.

199-209-x

objavljeno

0351-4706

Povezanost rada

Filozofija