izvor podataka: crosbi
✓
O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane (CROSBI ID 121194)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad
Bosanac, Gordana ; Kodrnja, Jasenka
O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane // Filozofska istraživanja, 1 (2002), 199-209-x
Podaci o odgovornosti
Bosanac, Gordana ; Kodrnja, Jasenka
hrvatski
O karakteristikama dokazivanja i opovrgavanja prednosti i šteta genetičkog inženjeringa hrane
U slučaju genetskog inženjeringa hrane dokazivanje štetnosti i razvojnih procesa ekstenzivne primjene u svim područjima vitalno značajnim za egzistenciju (hrana, zdravlje, kvaliteta života itd.) postaje sve više etički esencijalan u odnosu spram dokazivanja štetnosti, zahvaljujući činjenici da je baziran na neporecivom autoritetu znanosti.
genetski inženjering
nije evidentirano
engleski
The Characteristics of Proving and Disproving the Advantages and Disadvantages of Genetic Engineering of Food
nije evidentirano
genetic engineering
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove