Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza (CROSBI ID 330030)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kiš, Josip Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza / Krička , Tajana (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 1996

Podaci o odgovornosti

Kiš, Josip

Krička , Tajana

hrvatski

Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza

....

...

nije evidentirano

engleski

Influence ........

nije evidentirano

...

nije evidentirano

Podaci o izdanju

43

08.11.1996.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano