Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch (CROSBI ID 469046)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Dragović-Uzelac, Verica ; Aleksovski, Jasna Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.). 1998. str. 31-32-x

Podaci o odgovornosti

Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Dragović-Uzelac, Verica ; Aleksovski, Jasna

engleski

Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch

The polyethylene film modified with starch was more permeable to O2, CO2 and N2, and it hada poorer mechanical properties than the standard film.

spinach puree; frozen storage; chlorophyll pigments; corn-starch modified polyethylene; IR-spectra; mehanical properties

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

31-32-x.

1998.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

.

Podaci o skupu

3. HRVATSKI KONGRES PREHRAMBENIH TEHNOLOGA, BIOTEHNOLOGA I NUTRICIONISTA

poster

10.06.1998-12.06.1998

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano