Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Dubrovački sir (CROSBI ID 3607)

Autorska knjiga | monografija (znanstvena)

Caput, Pavo ; Ivanković, Ante ; Čačić, Mato ; Pušić, Zoran Dubrovački sir. Zagreb: Celeber, 2003

Podaci o odgovornosti

Caput, Pavo ; Ivanković, Ante ; Čačić, Mato ; Pušić, Zoran

hrvatski

Dubrovački sir

Knjiga daje povijesni prikaz proizvodnje dubrovačkog sira ili tzv. sira iz ulja, te moderniziranu tehnologiju proizvodnje mlijeka na dubrovačkom području, sirenje, karakteristike i sastav zrelog sira. Također govori o zaštiti podrijetla i izvornosti dubrovačkog sira.

dubrovački sir; povijest; tehnologija

nije evidentirano

engleski

Dubrovnik cheese

nije evidentirano

dubrovnik cheese; history; tehnology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Celeber

2003.

953-6825-40-6

39

objavljeno

Povezanost rada

Biologija