Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja (CROSBI ID 516962)

Prilog sa skupa u zborniku | ostalo

Gugić, Mirko ; Žanetić, Mirella Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja // Zbornik radova Noćnjak 2002. / Bulimbašić, Sinaj (ur.). Split: Zadružni savez Dalmacije, 2002. str. 41-54-x

Podaci o odgovornosti

Gugić, Mirko ; Žanetić, Mirella

hrvatski

Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja

Kvaliteta je općenito prema definiciji vrlo širok pojam. Posebno, kvaliteta maslinovog ulja ovisi o velikom broju čimbenika, prirodnih i ljudskih. U ovom radu detaljnije je opisana ovisnost kvalitete maslinovog ulja o primjenjenom načinu prerade maslina.

kvaliteta; maslinovo ulje; utjecaj prerade; čimbenici

nije evidentirano

engleski

Influence of processing mode on olive oil quality

nije evidentirano

quality; olive oil; processing influence; factors

nije evidentirano

Podaci o prilogu

41-54-x.

2002.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik radova Noćnjak 2002.

Bulimbašić, Sinaj

Split: Zadružni savez Dalmacije

Podaci o skupu

Noćnjak 2002.

predavanje

22.03.2002-23.03.2002

Biograd na Moru, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija