izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe (CROSBI ID 330157)
Ocjenski rad | diplomski rad
Jurčević, Željka
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe / Tripalo, Branko (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Jurčević, Željka
Tripalo, Branko
hrvatski
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe
.
ekstruzija; šećerna repa
nije evidentirano
engleski
.
nije evidentirano
extrusion; sugar beet pulp
nije evidentirano
Podaci o izdanju
75
12.04.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove