Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe (CROSBI ID 330157)

Ocjenski rad | diplomski rad

Jurčević, Željka Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe / Tripalo, Branko (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Jurčević, Željka

Tripalo, Branko

hrvatski

Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe

.

ekstruzija; šećerna repa

nije evidentirano

engleski

.

nije evidentirano

extrusion; sugar beet pulp

nije evidentirano

Podaci o izdanju

75

12.04.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano