izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka (CROSBI ID 330183)
Ocjenski rad | diplomski rad
Galić, Božena
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Galić, Božena
Pospišil, Jasna
hrvatski
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka
.
Lješnjak; skladištenje; stabilnost
nije evidentirano
engleski
The influence of rosting and storage on the hazelnut kernel quality
nije evidentirano
hazelnut; storage; stability
nije evidentirano
Podaci o izdanju
82
01.01.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove