Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka (CROSBI ID 330183)

Ocjenski rad | diplomski rad

Galić, Božena Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka / Pospišil, Jasna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Galić, Božena

Pospišil, Jasna

hrvatski

Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka

.

Lješnjak; skladištenje; stabilnost

nije evidentirano

engleski

The influence of rosting and storage on the hazelnut kernel quality

nije evidentirano

hazelnut; storage; stability

nije evidentirano

Podaci o izdanju

82

01.01.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano