Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Hiperoksidacija bijelog mošta u predfermentativnoj fazi (CROSBI ID 469769)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Nemanič, Julij ; Gregorčić, Ana ; Kmetič, Matej Hiperoksidacija bijelog mošta u predfermentativnoj fazi // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem / PBF (ur.). Zagreb, 1998. str. 38-38-x

Podaci o odgovornosti

Nemanič, Julij ; Gregorčić, Ana ; Kmetič, Matej

hrvatski

Hiperoksidacija bijelog mošta u predfermentativnoj fazi

Hiperoksidacija bijelog mošta je tehnološki postupak proizvodnje bijelog vina sa ciljem postizanja sljedećih značajki vino sa manje reduktivnih mirisa, manja potreba za SO2 stabilnija boja. Cilj našeg pokusa bio je ustanoviti da li dse oksidacijom mošta smanjuju ukupni fenoli u vinu i acetaldehid i kako oksidacija mošta utječe na organoleptička svojstva vina (primarne arome grožđa)

bijeli mošt; hiperoksidacija

nije evidentirano

engleski

Hyperoxidatin of white must in the prefermentation phase

nije evidentirano

white must; hyperoxidation

nije evidentirano

Podaci o prilogu

38-38-x.

1998.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem

PBF

Zagreb:

Podaci o skupu

3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem

poster

10.06.1998-12.06.1998

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano