crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 288249

Časopis

Autori: Belaj, Melanija
Naslov: Mediterranean Food. Concepts and Trends. Procceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004., ed. Patricia Lysaght, Nives Rittig - Beljak, Biblioteka Nova etnografija, Zagreb, 2006., 350 str. (prikaz)
( Mediterranean Food. Concepts and Trends. Procceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004., ed. Patricia Lysaght, Nives Rittig - Beljak, Biblioteka Nova etnografija, Zagreb, 2006., 350 str. (review) )
Izvornik: Etnološka tribina. Godišnjak Hrvatskog etnološkog društva. (ISSN0351-1944) vol.36 (2006), 29; 227-229
Vrsta rada: prikaz
Ključne riječi: kultura prehrane; mediteranska hrana
( food culture; mediterranean food )
Sažetak:
Prikaz knjige Mediterranean Food. Concepts and Trends. Procceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004., ed. Patricia Lysaght, Nives Rittig - Beljak, Biblioteka Nova etnografija, Zagreb, 2006., 350 str.
Projekt / tema: 0189005
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Stručni
Znanstvena područja:
Etnologija i antropologija
URL cjelovitog teksta:
Google Scholar: Mediterranean Food. Concepts and Trends. Procceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004., ed. Patricia Lysaght, Nives Rittig - Beljak, Biblioteka Nova etnografija, Zagreb, 2006., 350 str. (prikaz)



Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4