izvor podataka: crosbi
!
Priprava i svojstva polijabučne kiseline (CROSBI ID 330360)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kukec, Lidija
Priprava i svojstva polijabučne kiseline / Zorc, Branka (mentor);
Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Kukec, Lidija
Zorc, Branka
hrvatski
Priprava i svojstva polijabučne kiseline
Dan je literaturni pregled o polijabučnoj kiselini - sinteza, fizičko-kemijska svojstva te ponašanje ovog polimera u biološkoj sredini.
sinteza; polijabučna kiselina; fizičko-kemijska svojstva; biokompatibilnost
nije evidentirano
engleski
Preparation and properties of polymalic acid
nije evidentirano
synthesis; polymaic acid; properties; biocompatibility
nije evidentirano
Podaci o izdanju
20
01.01.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove