Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Priprava i svojstva polijabučne kiseline (CROSBI ID 330360)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kukec, Lidija Priprava i svojstva polijabučne kiseline / Zorc, Branka (mentor); Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Kukec, Lidija

Zorc, Branka

hrvatski

Priprava i svojstva polijabučne kiseline

Dan je literaturni pregled o polijabučnoj kiselini - sinteza, fizičko-kemijska svojstva te ponašanje ovog polimera u biološkoj sredini.

sinteza; polijabučna kiselina; fizičko-kemijska svojstva; biokompatibilnost

nije evidentirano

engleski

Preparation and properties of polymalic acid

nije evidentirano

synthesis; polymaic acid; properties; biocompatibility

nije evidentirano

Podaci o izdanju

20

01.01.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Kemija