izvor podataka: crosbi
✓
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina (CROSBI ID 330414)
Ocjenski rad | diplomski rad
Babić, Snježana
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Babić, Snježana
Rade, Desanka
hrvatski
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina
-
svojstva maslinovog ulja; sorte maslina; prešanje
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
engleski
Properties of olive oil obtained by pressing procedure from different olive varieties
nije evidentirano
olive oil properties; olive varieties; pressing
nije evidentirano
Podaci o izdanju
58
08.07.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove