Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina (CROSBI ID 330414)

Ocjenski rad | diplomski rad

Babić, Snježana Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Babić, Snježana

Rade, Desanka

hrvatski

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina

-

svojstva maslinovog ulja; sorte maslina; prešanje

Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)

engleski

Properties of olive oil obtained by pressing procedure from different olive varieties

nije evidentirano

olive oil properties; olive varieties; pressing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

58

08.07.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija