Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija (CROSBI ID 330417)

Ocjenski rad | diplomski rad

Grandov, Maja Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Grandov, Maja

Rade, Desanka

hrvatski

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s različitih lokacija

svojstva maslinovoga ulja; maslina sorte Oblica; prešanje

nije evidentirano

engleski

Properties of olive oil obtained by pressing of Oblica cultivar from different locations

nije evidentirano

olive oil properties; olive cultivar Oblica; pressing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

69

07.10.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano