Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L) (CROSBI ID 347512)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šormaz, Ivana Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L) / Katalinić, Višnja (mentor); Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2007

Podaci o odgovornosti

Šormaz, Ivana

Katalinić, Višnja

hrvatski

Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L)

Određena je nutritivna vrijednost, fenolni sastav i antioksidacijska svojstva soka brusnice i borovnice.

borovnica; brusnica; nutritivna vrijednost; fenolni sastav; antioksidacijska svojstva

nije evidentirano

engleski

Nutritive value, phenolic composition and antioxidant properties of small berry fruits (Vitis idaei fructus and Myrtilli fructus L

nije evidentirano

blueberry; cranberry; nutritive value; phenolic composition; antioxidant capacity

nije evidentirano

Podaci o izdanju

86

06.06.2007.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija