Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot” (CROSBI ID 347523)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Politeo, Jurica
Katalinić, Višnja
Pelivan, Niko
hrvatski
Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot”
U ovom radu opisane su sirovine i uređaji koji se koriste u pekarstvu. U eksperimentalnom dijelu rada praćen je proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot” . Posebna pažnja posvećena je kritičnim kontrolnim točkama, a tri su obilježene kao izvor moguće opasnosti za zdravlje potrošača. Određen je udio makrohranjivih sastojaka (bjelančevina, masti, ugljikohidrata), vode i minerala u gotovom proizvodu. Izračunata je prehrambena vrijednost kruha i uspoređena s deklaracijom proizvoda.
kruh; proces proizvodnje; kritične točke
nije evidentirano
engleski
Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot”
nije evidentirano
bread production; critical points
nije evidentirano
Podaci o izdanju
35
06.07.2007.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Split