Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot” (CROSBI ID 347523)

Ocjenski rad | diplomski rad

Politeo, Jurica Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot” / Katalinić, Višnja (mentor); Pelivan, Niko (neposredni voditelj). Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2007

Podaci o odgovornosti

Politeo, Jurica

Katalinić, Višnja

Pelivan, Niko

hrvatski

Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot”

U ovom radu opisane su sirovine i uređaji koji se koriste u pekarstvu. U eksperimentalnom dijelu rada praćen je proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot” . Posebna pažnja posvećena je kritičnim kontrolnim točkama, a tri su obilježene kao izvor moguće opasnosti za zdravlje potrošača. Određen je udio makrohranjivih sastojaka (bjelančevina, masti, ugljikohidrata), vode i minerala u gotovom proizvodu. Izračunata je prehrambena vrijednost kruha i uspoređena s deklaracijom proizvoda.

kruh; proces proizvodnje; kritične točke

nije evidentirano

engleski

Tehnološki proces proizvodnje kruha produljene svježine “ Moj kornbrot”

nije evidentirano

bread production; critical points

nije evidentirano

Podaci o izdanju

35

06.07.2007.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija