izvor podataka: crosbi
!
Pelud u prehrani i medicini (CROSBI ID 133891)
Prilog u časopisu | stručni rad
Matašin, Željka ; Ivanjko, Marta ; Tlak, Ivana
Pelud u prehrani i medicini // Hrvatska pčela, 126 (2007), 9; 203-203
Podaci o odgovornosti
Matašin, Željka ; Ivanjko, Marta ; Tlak, Ivana
hrvatski
Pelud u prehrani i medicini
Pelud je vrlo vrijedan biološki materijal i dijetetski pripravak koji čuva zdravlje. Ni u biljnom ni u životinjskom svijetu ne postoji proizvod u kojem su svi prirodni sastojci tako uravnoteženi kao u peludu. S obzirom na navedeno pelud treba više koristiti za poboljšanje općeg stanja organizma, a to uključuje i sprečavanje nastanka bolesti.
pelud; prehrana; antibiotsko djelovanje
nije evidentirano
engleski
Pollen in nutrition and medicine
nije evidentirano
pollen; nutrition; antibacterial activity
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove