izvor podataka: crosbi
✓
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena (CROSBI ID 530447)
Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa
Primorac, Ljiljana
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007-22.04.2007
Podaci o odgovornosti
Primorac, Ljiljana
hrvatski
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena
U predavanju za studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti u Skopju dan je pregled metoda koje se koriste za senzorsku analizu hrane, s karakteristikama i posebnim naglaskom na primjenu pojedinih metoda.
senzorska analiza; metode; principi i primjena
nije evidentirano
engleski
Sensory evaluation of food: methods, principles and application
nije evidentirano
sensory analysis; technique; principles and application
nije evidentirano
Podaci o prilogu
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o skupu
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
pozvano predavanje
22.04.2007-22.04.2007
Skopje, Sjeverna Makedonija
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove