Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena (CROSBI ID 530447)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa

Primorac, Ljiljana Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007-22.04.2007

Podaci o odgovornosti

Primorac, Ljiljana

hrvatski

Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena

U predavanju za studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti u Skopju dan je pregled metoda koje se koriste za senzorsku analizu hrane, s karakteristikama i posebnim naglaskom na primjenu pojedinih metoda.

senzorska analiza; metode; principi i primjena

nije evidentirano

engleski

Sensory evaluation of food: methods, principles and application

nije evidentirano

sensory analysis; technique; principles and application

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje

pozvano predavanje

22.04.2007-22.04.2007

Skopje, Sjeverna Makedonija

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija