Projekt "Mala škola etnogastronomije" (CROSBI ID 34742)
Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Rittig-Beljak, Nives
hrvatski
Projekt "Mala škola etnogastronomije"
Uslijed stalne potrebe promicanja turističke ponude Hrvatska je u situaciji da mora osmišljavati programe kreativnog provođenja godišnjeg odmora, a naš je prijedlog obogaćivanja putem projekta Male gastronomske škole hrvatske tradicijske kuhinje, čime bi se promicala mala privreda i lokalna turistička strategija, a na globalnome planu pripomogla bi standardiziranju hrvatskih jela i prepoznavanju još jedne dimenzije Hrvatske u svijetu. Uslijed stalne potrebe promicanja turističke ponude Hrvatska je u situaciji da mora osmišljavati programe kreativnog provođenja godišnjeg odmora, a naš je prijedlog obogaćivanja putem projekta Male gastronomske škole hrvatske tradicijske kuhinje , čime bi se promicala mala privreda i lokalna turistička strategija, a na globalnome planu pripomogla bi standardiziranju hrvatskih jela i prepoznavanju još jedne dimenzije Hrvatske u svijetu.
škola gastronomije ; etnologija ; turizam
nije evidentirano
engleski
Project "A little school of ethnogastronomy"
nije evidentirano
school of gastronomy ; ethnology ; tourism
nije evidentirano
Podaci o prilogu
57-64.
objavljeno
Podaci o knjizi
Turist kao gost : prilozi kulinarskom turizmu
Rittig-Beljak, Nives ; Belaj, Melanija
Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF)
2009.
978-953-6020-43-9