Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem (CROSBI ID 348204)

Ocjenski rad | diplomski rad

Pavlović, Vedrana Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006

Podaci o odgovornosti

Pavlović, Vedrana

Karlović, Damir

hrvatski

Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem

Provedeno je ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem, određivanjem organoleptičkih svojstava i fizikalnih konstanti.

islandski lišaj; karamela; određivanje vlage

06/05

engleski

The quality and stability check of "Trešnjevački bombon" - a caramel with icelandic lichen

nije evidentirano

caramel; icelandic lichen; moisture determination

nije evidentirano

Podaci o izdanju

32

20.01.2006.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija