izvor podataka: crosbi
!
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem (CROSBI ID 348204)
Ocjenski rad | diplomski rad
Pavlović, Vedrana
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem / Karlović, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006
Podaci o odgovornosti
Pavlović, Vedrana
Karlović, Damir
hrvatski
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem
Provedeno je ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem, određivanjem organoleptičkih svojstava i fizikalnih konstanti.
islandski lišaj; karamela; određivanje vlage
06/05
engleski
The quality and stability check of "Trešnjevački bombon" - a caramel with icelandic lichen
nije evidentirano
caramel; icelandic lichen; moisture determination
nije evidentirano
Podaci o izdanju
32
20.01.2006.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove