izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona (CROSBI ID 348230)
Ocjenski rad | diplomski rad
Vrcelj, Renata
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona / Karlović, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Vrcelj, Renata
Karlović, Damir
hrvatski
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona
Osnovni cilj rada bio je ustanoviti kako starenje proizvoda utječe na udio vode i aktivitet vode te da li te promjene utječu na kvalitetu proizvoda, odnosno na njegovu mikrobiološku i senzorsku ispravnost.
žele bombon; senzorska procjena; aktivitet vode
105/05
engleski
Influence of water activity and other factors on viability of jelly
nije evidentirano
jelly; sensory analyses; water activity; water content
nije evidentirano
Podaci o izdanju
58
10.11.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove