Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona (CROSBI ID 348230)

Ocjenski rad | diplomski rad

Vrcelj, Renata Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Vrcelj, Renata

Karlović, Damir

hrvatski

Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona

Osnovni cilj rada bio je ustanoviti kako starenje proizvoda utječe na udio vode i aktivitet vode te da li te promjene utječu na kvalitetu proizvoda, odnosno na njegovu mikrobiološku i senzorsku ispravnost.

žele bombon; senzorska procjena; aktivitet vode

105/05

engleski

Influence of water activity and other factors on viability of jelly

nije evidentirano

jelly; sensory analyses; water activity; water content

nije evidentirano

Podaci o izdanju

58

10.11.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija