izvor podataka: crosbi
!
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema (CROSBI ID 348538)
Ocjenski rad | diplomski rad
Šišić, Ana
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema / Karlović, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003
Podaci o odgovornosti
Šišić, Ana
Karlović, Damir
hrvatski
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema
U ovom radu određivan je sadržaj čvrste faze masti tehnikom nuklearne magnetne rezonancije u uzorcima masti za punjenje: AKOFIL M, AKOLENO S i AKOFECT SE-U.
masno punjenje; fondan punjenje; masti za punjenje
70/03
engleski
Physio-chemical characteristics of fat-based and fondant filling for making creams
nije evidentirano
fat-based filling; fondant filling; filling fats
nije evidentirano
Podaci o izdanju
51
04.07.2003.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove