Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema (CROSBI ID 348538)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šišić, Ana Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003

Podaci o odgovornosti

Šišić, Ana

Karlović, Damir

hrvatski

Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema

U ovom radu određivan je sadržaj čvrste faze masti tehnikom nuklearne magnetne rezonancije u uzorcima masti za punjenje: AKOFIL M, AKOLENO S i AKOFECT SE-U.

masno punjenje; fondan punjenje; masti za punjenje

70/03

engleski

Physio-chemical characteristics of fat-based and fondant filling for making creams

nije evidentirano

fat-based filling; fondant filling; filling fats

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

04.07.2003.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija