Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera (CROSBI ID 348576)

Ocjenski rad | diplomski rad

Zlodi, Daniela Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Zlodi, Daniela

Karlović, Damir

hrvatski

Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera

U radu su praćeni i uspoređeni rezultati prerade sirovog šećera po slijedećim kampanjama koje su provedene: 1994 godine sirovi šečer iz šečerne trske porijeklom s Kube ; 1996 godine sirovi šećer iz šećerne trske porijeklom iz Australije ; 2001 godine sirovi šećer iz šećerne repe porijeklom iz Češke.

šećerna repa; šećerna trska; kristalizacija saharoze; sirovi šećer

43/02

engleski

Comparison of getting sucrose from cane and beet raw sugar

nije evidentirano

beet sugar; cane; sugar; raw sugar; crystal sugar; crystallization

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

24.04.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija