izvor podataka: crosbi
!
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera (CROSBI ID 348576)
Ocjenski rad | diplomski rad
Zlodi, Daniela
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera / Karlović, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Zlodi, Daniela
Karlović, Damir
hrvatski
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera
U radu su praćeni i uspoređeni rezultati prerade sirovog šećera po slijedećim kampanjama koje su provedene: 1994 godine sirovi šečer iz šečerne trske porijeklom s Kube ; 1996 godine sirovi šećer iz šećerne trske porijeklom iz Australije ; 2001 godine sirovi šećer iz šećerne repe porijeklom iz Češke.
šećerna repa; šećerna trska; kristalizacija saharoze; sirovi šećer
43/02
engleski
Comparison of getting sucrose from cane and beet raw sugar
nije evidentirano
beet sugar; cane; sugar; raw sugar; crystal sugar; crystallization
nije evidentirano
Podaci o izdanju
51
24.04.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove