Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR (CROSBI ID 348699)

Ocjenski rad | diplomski rad

Neralić, Mirela Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Neralić, Mirela

Karlović, Damir

hrvatski

Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR

Karakteristike masti su predmet dugogodišnjih istraživanja u proizvodnji konditora. Cilj rada je odrediti sadržaj čvrste faze u 4 različita uzorka masti i 3 njihove mješavine te prema dobivenim rezultatima okarakterizirati ispitivane sirovine.

masti za punjenje; masti za karamele; masti za raspršivanje; masti za premazivanje; konditori

99/02

engleski

The determination of the content of solid fat in filling fats of confectionary products by using NMR

nije evidentirano

filling fats; toffee fats; spread fats; whipped filling fats

nije evidentirano

Podaci o izdanju

73

17.10.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija