Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR (CROSBI ID 348699)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Neralić, Mirela
Karlović, Damir
hrvatski
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR
Karakteristike masti su predmet dugogodišnjih istraživanja u proizvodnji konditora. Cilj rada je odrediti sadržaj čvrste faze u 4 različita uzorka masti i 3 njihove mješavine te prema dobivenim rezultatima okarakterizirati ispitivane sirovine.
masti za punjenje; masti za karamele; masti za raspršivanje; masti za premazivanje; konditori
99/02
engleski
The determination of the content of solid fat in filling fats of confectionary products by using NMR
nije evidentirano
filling fats; toffee fats; spread fats; whipped filling fats
nije evidentirano
Podaci o izdanju
73
17.10.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb