Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Promjene kiselosti vina tijekom MLF (CROSBI ID 471415)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Herjavec, Stanka ; Tupajić, Pavica ; Alpeza, Ivana Promjene kiselosti vina tijekom MLF // XXXIII znanstveni skup hrvatskih agronoma. Zagreb, 1997. str. 125-x

Podaci o odgovornosti

Herjavec, Stanka ; Tupajić, Pavica ; Alpeza, Ivana

hrvatski

Promjene kiselosti vina tijekom MLF

Cilj istaživanja bio je utvrditi promjene kiselinskog sastava tijekom procesa MLF u vinima Frankovka podrijetlom iz dva vinogorja regije kontinentalna Hrvatska. Dobiveni rezultati u vinima svih varijanti u kojima je protekla MLF pokazuju povećanje pH. MLF nje bila popraćena degradacijom vinske kiseline dok je koncentracija limunske neznatno smanjena u vinima svih varijanti

MLF; kiselost vina

nije evidentirano

engleski

Wine acidity changes during MLF

nije evidentirano

MLF; wine acidity changes

nije evidentirano

Podaci o prilogu

125-x.

1997.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

XXXIII znanstveni skup hrvatskih agronoma

Zagreb:

Podaci o skupu

XXXIII. Znanstveni skup hrvatskih agronoma

predavanje

25.02.1997-28.02.1997

Pula, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)