Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation (CROSBI ID 463762)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Kunjašić, Gino ; Uzorinac, Ivo ; Perić, Nedjeljko ; Santro, Igor ; Cupec, Robert Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation // Proceedings of KoREMA '96 41'st Annual Conference / Vukić, Zoran (ur.). Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja I automatiku (KoREMA), 1996. str. Vol.2, 87-90-x

Podaci o odgovornosti

Kunjašić, Gino ; Uzorinac, Ivo ; Perić, Nedjeljko ; Santro, Igor ; Cupec, Robert

engleski

Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation

The basic requirements placed on a baker's yeast fermentation control and supervision system are discussed. The proposed distributed control and supervision system relies on the use of programmable logic controllers and personal computers. In a pilot plant of industrial baker"s yeast fermentation the proposed control system yielded satisfactory performance indices.

baker's yeast; control and supervision system; programmable logic controller

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

Vol.2, 87-90-x.

1996.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Proceedings of KoREMA '96 41'st Annual Conference

Vukić, Zoran

Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja I automatiku (KoREMA)

Podaci o skupu

KoREMA

predavanje

18.09.1996-20.09.1996

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Elektrotehnika