izvor podataka: crosbi
!
Konzerviranje mrkve sušenjem (CROSBI ID 350367)
Ocjenski rad | diplomski rad
Lukačević, Ljiljana
Konzerviranje mrkve sušenjem / Dobričević, Nadica (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 1998
Podaci o odgovornosti
Lukačević, Ljiljana
Dobričević, Nadica
hrvatski
Konzerviranje mrkve sušenjem
Sušenje je jedan od najznačajnijih postupaka konzerviranja povrća. Prema količini obrađene sirovine, mrkva zauzima značajno mijesto. Kvaliteta suhog proizvoda važna je jer se suha mrkva nalazi u različitim mješavinama koje dolaze kao dodaci u pripremi obroka.
povrće; mrkva; sušenje
nije evidentirano
engleski
Conservation Carrot of Drying
nije evidentirano
vegetables; carrot; drying
nije evidentirano
Podaci o izdanju
46
25.05.1998.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove