Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Konzerviranje mrkve sušenjem (CROSBI ID 350367)

Ocjenski rad | diplomski rad

Lukačević, Ljiljana Konzerviranje mrkve sušenjem / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 1998

Podaci o odgovornosti

Lukačević, Ljiljana

Dobričević, Nadica

hrvatski

Konzerviranje mrkve sušenjem

Sušenje je jedan od najznačajnijih postupaka konzerviranja povrća. Prema količini obrađene sirovine, mrkva zauzima značajno mijesto. Kvaliteta suhog proizvoda važna je jer se suha mrkva nalazi u različitim mješavinama koje dolaze kao dodaci u pripremi obroka.

povrće; mrkva; sušenje

nije evidentirano

engleski

Conservation Carrot of Drying

nije evidentirano

vegetables; carrot; drying

nije evidentirano

Podaci o izdanju

46

25.05.1998.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)