Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj monoterpena u vinu Traminca mirisavog (Vitis vinifera L.) (CROSBI ID 145166)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Karoglan, Marko ; Kozina, Bernard ; Jeromel, Ana ; Orlić, Sandi Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj monoterpena u vinu Traminca mirisavog (Vitis vinifera L.) // Poljoprivreda (Osijek), 14 (2008), 1; 35-40

Podaci o odgovornosti

Karoglan, Marko ; Kozina, Bernard ; Jeromel, Ana ; Orlić, Sandi

hrvatski

Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj monoterpena u vinu Traminca mirisavog (Vitis vinifera L.)

It is well known that different viticultural practices have an important influence on the quality of grapes, must and wine. Aiming to examine impact of partial defoliation we were measured composition of the aromatic components in the wine of Gewurztraminer, winegrowing hills of Zagreb, subregion Prigorje

traminac; djelomična defolijacija; slobodni hlapivi terpeni; potencijalno hlapivi terpeni

nije evidentirano

engleski

The effect of partial defoliation on monoterpene levels of Gewurtztraminer wine (Vitis vinifera L.)

nije evidentirano

gewurztraminer; partial defoliation; free volatile terpenes; potentialy volatile terpenes

nije evidentirano

Podaci o izdanju

14 (1)

2008.

35-40

objavljeno

1330-7142

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija

Indeksiranost