Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj monoterpena u vinu Traminca mirisavog (Vitis vinifera L.) (CROSBI ID 145166)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Karoglan, Marko ; Kozina, Bernard ; Jeromel, Ana ; Orlić, Sandi
hrvatski
Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj monoterpena u vinu Traminca mirisavog (Vitis vinifera L.)
It is well known that different viticultural practices have an important influence on the quality of grapes, must and wine. Aiming to examine impact of partial defoliation we were measured composition of the aromatic components in the wine of Gewurztraminer, winegrowing hills of Zagreb, subregion Prigorje
traminac; djelomična defolijacija; slobodni hlapivi terpeni; potencijalno hlapivi terpeni
nije evidentirano
engleski
The effect of partial defoliation on monoterpene levels of Gewurtztraminer wine (Vitis vinifera L.)
nije evidentirano
gewurztraminer; partial defoliation; free volatile terpenes; potentialy volatile terpenes
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija