Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Antioksidansi u hrani - Propisi za vježbe (CROSBI ID 743691)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Nedeljko, Martina ; Banjari, Ines ; Flanjak, Ivana Antioksidansi u hrani - Propisi za vježbe. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. 19..

Podaci o odgovornosti

Nedeljko, Martina ; Banjari, Ines ; Flanjak, Ivana

hrvatski

Antioksidansi u hrani - Propisi za vježbe

Određivanje markera oksidativnog oštećenja makromolekula (TBK broja). Izolacija kofeina iz čaja. Određivanje ukupnog antioksidativnog kapaciteta meda FRAP metodom. Određivanje ukupnih flavonoida.

antioksidativni kapacitet; FRAP metoda; flavonoidi; TBK broj; kofein

nije evidentirano

engleski

Antioxidants in food - Laboratory manual

nije evidentirano

antioxidative capacity; FRAP method; flavonoids; TBA number; caffeine

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

19

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija