Antioksidansi u hrani - Propisi za vježbe (CROSBI ID 743691)
Druge vrste radova | ostalo
• Obrazovni materijal (nedefinirano )
Podaci o odgovornosti
Nedeljko, Martina ; Banjari, Ines ; Flanjak, Ivana
hrvatski
Antioksidansi u hrani - Propisi za vježbe
Određivanje markera oksidativnog oštećenja makromolekula (TBK broja). Izolacija kofeina iz čaja. Određivanje ukupnog antioksidativnog kapaciteta meda FRAP metodom. Određivanje ukupnih flavonoida.
antioksidativni kapacitet; FRAP metoda; flavonoidi; TBK broj; kofein
nije evidentirano
engleski
Antioxidants in food - Laboratory manual
nije evidentirano
antioxidative capacity; FRAP method; flavonoids; TBA number; caffeine
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
19
2009.
nije evidentirano
objavljeno