Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci (CROSBI ID 38141)

Prilog u knjizi | ostalo

Herceg, Zoran ; Režek Jambrak, Anet ; Rimac Brnčić, Suzana ; Krešić, Greta Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci // Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci / Herceg, Zoran (ur.). Zagreb: Golden marketing - Tehnička knjiga, 2009. str. 1-147

Podaci o odgovornosti

Herceg, Zoran ; Režek Jambrak, Anet ; Rimac Brnčić, Suzana ; Krešić, Greta

hrvatski

Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci

Težište udžbenika je na novim tehnološkim postupcima kojii trebaju optimalno očuvati nutritivna i organoleptička svojstva hrane u što duljem vremenskom razdoblju. Knjiga je pouzdan izvor informacija i za stručnjake i za institucije u prehrambenoj industriji koji su posredno ili neposredno vezani za proizvodnju i prometovanje prehrambenih proizvoda

konzerviranje hrane, novi postupci

nije evidentirano

engleski

Food preservation- New methods

nije evidentirano

food preservation, emerging technologies

nije evidentirano

Podaci o prilogu

1-147.

objavljeno

Podaci o knjizi

Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci

Herceg, Zoran

Zagreb: Golden marketing - Tehnička knjiga

2009.

978-953-212-371-5

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija