Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci (CROSBI ID 38141)
Prilog u knjizi | ostalo
Podaci o odgovornosti
Herceg, Zoran ; Režek Jambrak, Anet ; Rimac Brnčić, Suzana ; Krešić, Greta
hrvatski
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci
Težište udžbenika je na novim tehnološkim postupcima kojii trebaju optimalno očuvati nutritivna i organoleptička svojstva hrane u što duljem vremenskom razdoblju. Knjiga je pouzdan izvor informacija i za stručnjake i za institucije u prehrambenoj industriji koji su posredno ili neposredno vezani za proizvodnju i prometovanje prehrambenih proizvoda
konzerviranje hrane, novi postupci
nije evidentirano
engleski
Food preservation- New methods
nije evidentirano
food preservation, emerging technologies
nije evidentirano
Podaci o prilogu
1-147.
objavljeno
Podaci o knjizi
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci
Herceg, Zoran
Zagreb: Golden marketing - Tehnička knjiga
2009.
978-953-212-371-5